We recommend the
Flash version of our website

Diese Seite in Deutsch zeigen

Radio Bremen

Project Radio Bremen Location Bremen
Client Radio Bremen
Architect Böge Lindner Architekten
Completion 2008 Status Completed

For the office areas of the two new broadcast buildings Radio Bremen at the Weser, we developed a lighting design concept, which supports the vitreous architecture and transports the light atmosphere to the outside in times without daylight. Due to an indirect illumination of ceiling and backwalls the building appears open and transparent.

Foyer and Conference areas are illuminated by a combination of direct and diffuse light. The luminaires are placed and designed understated and integrate easily into the different ceiling architecture.

Mainly energy efficient luminaires are used to ensure a high level of sustainability.


- Klaus Frahm

- Klaus Frahm

- Klaus Frahm

- Klaus Frahm

- Klaus Frahm

- Klaus Frahm

- Klaus Frahm

Visualisation - Böge Lindner Architekten

Visualisation - Böge Lindner Architekten